Til teatre, festivaller m.m.

Teater/Fortælling med musik

Oplev en unik kombination af historiefortælling, musik og teater, der dykker ned i det ubegribelige armenske folkemord og den danske kvinde Karen Jeppes kamp for at hjælpe, eller få indblik i Karen Blixens fortællinger fra Kenya med en kenyaners perspektiv på dem i dag.

(...) og med gribende fortælling - så luften stod stille i ladebygningen - og tilhørende musik fra violin og akkordeon, blev disse overleveringer formidlet poetisk, følsomt og nærværende, så smerte og lidelse kunne føles i rummet.
Herning Folkeblad 13. september 2023

Historiefortælling, musik og teater.
Vi er i en lille souvenirbutik i Karen-distriktet i Nairobi, hvor kenyaneren Reagan falder i snak med Helle - en dansk turist med stor interesse for Karen Blixen. De spiller og snakker og det, de ved om Karen Blixen, viser sig at være meget forskelligt.

Musik- og teaterforedrag om Karen Blixen set fra Danmark og fra KenyaMusik- og teaterforedrag om Karen Blixen set fra Danmark og fra Kenya

Karen Blixens fortællinger set fra Danmark og fra Kenya

Historiefortælling væves sammen med musik og teater, i beretningen om den lille danske kvinde, der var med til at redde 1800 armeniere fra slaveri og tvangsægteskaber.

Kun et lille lys
- Armenien og Karen Jeppe

Musikfortællingen: ”Et lille lys i et stort mørke – Armenien og Karen JeppeMusikfortællingen: ”Et lille lys i et stort mørke – Armenien og Karen Jeppe