til kirker

Foredrag, historiefortælling og musik

Helle Asmild er historiefortæller og formår med sin store indlevelse at videregive et andet menneskes livshistorie ved at danne billeder og følelser i tilhørernes hoveder. Det er godt gjort. Det er rørende og vedkommende. Alle burde høre "En flygtnings historie", som et ærligt indspark i den politiske debat om vores forhold til de mennesker, der rækker ud efter hjælp og gerne vil lære, hvordan det er at leve i Danmark.
Hermed varmt anbefalet!

Sognepræst Lise Thorbøll Melchiorsen, Hadsten Storpastorat (2019)

Oplev spændende og berigende foredrag med historiefortælling og musik:
"Kun et lille lys - Armenien og Karen Jeppe" er fortællingen om det armenske folkemord og den danske hjælpearbejder Karen Jeppe.
"En Flygtnings Fortælling" og "En Fremmed forsøger at forstå," er begge selvoplevede beretninger om mødet med mennesker fra helt anderledes kulturer.

Historiefortælling, musik og teater.
Vi er i en lille souvenirbutik i Karen-distriktet i Nairobi, hvor kenyaneren Reagan falder i snak med Helle - en dansk turist med stor interesse for Karen Blixen. De spiller og snakker og det, de ved om Karen Blixen, viser sig at være meget forskelligt.

Karen Blixens fortællinger set fra Danmark og fra Kenya

Musik- og teaterforedrag om Karen Blixen set fra Danmark og fra KenyaMusik- og teaterforedrag om Karen Blixen set fra Danmark og fra Kenya

Historiefortælling væves sammen med musik og teater, i beretningen om den lille danske kvinde, der var med til at redde 1800 armeniere fra slaveri og tvangsægteskaber.

Kun et lille lys
- Armenien og Karen Jeppe

Musikforedrag: ”Et lille lys i et stort mørke – Armenien og Karen Jeppe”Musikforedrag: ”Et lille lys i et stort mørke – Armenien og Karen Jeppe”
Musikforedrag/historiefortælling: ”En fremmed forsøger at forstå” ved Helle AsmildMusikforedrag/historiefortælling: ”En fremmed forsøger at forstå” ved Helle Asmild

Et musikforedrag om de misforståelser, der uvægerligt sker, hver gang vi mødes og prøver at forstå hinanden.

En Fremmed forsøger at forstå

Foredrag/historiefortælling: ”En Flygtnings Fortælling” ved Helle AsmildForedrag/historiefortælling: ”En Flygtnings Fortælling” ved Helle Asmild

Helle Asmild inviterer en flygtning til at bo i sin familie og sammen forsøger de at få vished om hans brors skæbne – den bror, der forsvandt på turen over Middelhavet.

En Flygtnings Fortælling