Til Seniorklubber, lokalcentre og plejehjem

Hør musikalske forestillinger med sang og skuespil, der bringer populære sange fra Giro 413 til live.
Oplev et humoristisk foredrag om kultursammenstødene i en familie eller bliv underholdt med anderledes og overraskende rejseberetninger.

Musikunderholdning: "Ungdommen er ikke, hvad den har været - og det har den aldrig været"Musikunderholdning: "Ungdommen er ikke, hvad den har været - og det har den aldrig været"

En musikforestilling med sang og skuespil, hvor kendte, gamle slagere bliver brugt i historien om den altdominerende mor, der stædigt kæmper for at fastholde kontrollen over sin voksne søn.

Ungdommen er ikke, hvad den har været
- og det har den aldrig været

En musikforestilling med sang og skuespil, hvor populære sange fra Giro 413 bliver fremført i en humoristisk fortælling om at være ung - og brødre!

Musikunderholdning: "Den musikalske Familie" ved Helle, Andras og Halfdan AsmildMusikunderholdning: "Den musikalske Familie" ved Helle, Andras og Halfdan Asmild

Den musikalske familie

Det var en fantastisk god underholdning.
Det gælder både for det musikalske og for den måde det blev ”leveret” på.
Her tænker vi på de unge mænds sang, mimik og violinspil samt den ”skrappe” mors harmonikaspil og et vellykket repertoire.
Vi har efterfølgende fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne.

På Solbjerg Seniorforenings vegne (2022) Else Marie (kasserer) og Jørn Kruse (formand)

Musikunderholdning:

Det er et foredrag fyldt med morsomme og absurde rejseberetninger, men historierne går også den anden vej, for Helle Asmild har selv haft folk fra andre verdensdele boende i sit hjem - en musiker fra Afrika, en flygtning fra Syrien.

Musikforedrag: "Fortællinger fra et rejselig" ved Helle AsmildMusikforedrag: "Fortællinger fra et rejselig" ved Helle Asmild

Fortællinger fra et rejseliv

Et underholdende og tankevækkende foredrag med musik om kulturmødet i en familie og om nogle af de muligheder for helt anderledes oplevelser, der er meget tættere på os, end vi går og tror.

Musikforedrag: "En ny slags familie" ved Helle AsmildMusikforedrag: "En ny slags familie" ved Helle Asmild

En ny slags familie

Et medrivende foredrag ledsaget af musik på harmonika. En god dag i Østbirk og Omegns Pensionistforening.
Birkebo, Østbirk 2024

Foredrag, historiefortælling og musik: