Foredrag

Jeg holder foredrag mange forskellig steder, og derfor vil mine foredrag altid være tilpasset mit publikums viden og behov.
Foredrag forveksles tit med historiefortælling, men formen er anderledes.

Et foredrag, der giver en dybere forståelse af de flygtninge, der aldrig henvender sig for at få hjælp - selv når de har allermest brug for den.

Foredrag til NGO´er

Et foredrag fyldt med morsomme og absurde rejseberetninger, men historierne går også den anden vej, for Helle Asmild har selv haft folk fra andre verdensdele boende i sit hjem - en musiker fra Afrika, en flygtning fra Syrien.

Fortællinger fra et rejseliv

Billede af Helle Asmild, som illustrerer foredraget ”Fortællinger fra et rejseliv.”Billede af Helle Asmild, som illustrerer foredraget ”Fortællinger fra et rejseliv.”

Et underholdende og tankevækkende foredrag med musik om kulturmødet i en familie og om nogle af de muligheder for helt anderledes oplevelser, der er meget tættere på os, end vi går og tror.

En ny slags familie

Dørmåtten viser, at alle er velkommen i familien. Illustration af foredrag af Helle AsmildDørmåtten viser, at alle er velkommen i familien. Illustration af foredrag af Helle Asmild

Foredrag til kirker, højskoler, foredragsforeninger mv.: