Helle Asmild

th_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpg

Forside

Hvem er jeg?

Foredrag, musik og historier

Undervisning

Pressefotos

Anmeldelser og presseomtale

Kalender

Kontakt

Links

 

Den musikalske famile

Hvordan lyder ”Er du dus med himlens fugle” og ”Mormors kolonihavehus” når de synges fra hjertet af en 12-årig?
Halfdan har stået på en scene flere gange, end han kan huske. Han har spillet violin fra han var 3 år gammel og har optrådt med violin og sang fra han fyldte 6 år, ligesom han har medvirket i flere film.


I Den Musikalske Familie optræder Halfdan sammen med sin mor på harmonika og sin storesøster Tabita (violin, mandolin og sang), som har gået på MGK, der er en konservatorieforberedende uddannelse og er fastansat kirkesanger i Skanderborg Slotskirke.


Vi skal høre alle de melodier, som vi kender og elsker, men denne gang bliver de både set og sunget fra barndommens land - Vuffelivuv, Duerne flyver, Papirklip, I En Lille Båd Der Gynger og mange flere.
Og måske vil Halfdan og Tabita til slut spille en violin-duet fra ”Eine Kleine Nachtmusik”?

 

Når vi er ude at optræde er der pause fra de lange skoledage, så vi kan heldigvis godt give koncert om eftermiddagen.

 

Vi vil gerne give en smagsprøve på vores kunnen- men for ikke at komme i konflikt med Sven Guldmarks arvinger og andre rettighedshavere må vi bede jer sende en email til følgende adresse : Helleasmild@hotmail.com eller sms til 29322133

Skriv "smagsprøve på musikalsk familie" i emnefeltet så sender vi et link til en video.

 

 

Varighed: 2 x 45 minutter
Pris: 1.800 - 2.500 kr.