Helle Asmild

th_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpg

Forside

Hvem er jeg?

Foredrag, musik og historier

Undervisning

Pressefotos

Anmeldelser og presseomtale

Foldere

Videoer

Kalender

Kontakt

Links

 

Karen Blixen og Kenya

 

Karen Blixens fortællinger set fra Danmark og fra Kenya.

 

Teater, historiefortælling og musik

Vi er i en souvenir-shop i Karen-distriktet i Nairobi, hvor kenyaneren Reagan falder i snak med Helle, som er en dansk turist med stor interesse for Karen Blixen. De er begge musikere, så de både snakker og spiller sammen og det, de ved om Karen Blixen, viser sig at være meget forskelligt, for Blixen var en historiefortæller, der gerne løj, hvis det var det, der skulle til for at skabe en dybere historie!


Karen Blixen skrev, at historien en dag ville fælde dom over hendes og de andre europæeres fremfærd i Afrika, og hun havde selv mange ting at kritisere, men hun håbede så inderligt, at også de gode historier ville blive husket!

x

 

Reagan Oduor er kenyansk perkussionist og skuespiller. Han er opvokset i Nairobi, og han har i mange år hjulpet tidligere gadebørn med at overkomme traumer gennem kreativitet og musikterapi. Reagan har stor praktisk erfaring i, hvordan vi mennesker kan omgås og respektere hinanden på tværs af alle forskellighederne. Reagan er nu dansk gift og bor i Sverige.

 

Helle Asmild er foredragsholder, historiefortæller og uddannet musiker. Hun har en stor kærlighed til kulturmøder og herunder til Karen Blixens historier. Fra sine egne rejser og fra sit samvær medmennesker fra mange forskellige steder ved hun også, hvor forskellig verden kan se ud, når forskellig opvækst og kultur farver den linse, som vi ser den igennem.

 

Karen Blixen uddrag

 

Varighed: 2 x 45 min. eller efter aftale.

Pris: 6.500 kr. + transport

 

For optrædener med M-Tafsiri Africa Duo se her