Helle Asmild

th_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpgth_a_burgos.jpg

Forside

Hvem er jeg?

Foredrag, musik og historier

Undervisning

Pressefotos

Anmeldelser og presseomtale

Foldere

Videoer

Kalender

Kontakt

Links

 

 

På rejse mellem Kenya og Danmark

 

Følgende optræden er ikke med Helle Asmild, men med Amalie Asmild og Reagan Oduor

 

En historie om kulturmøder, misforståelser og kærlighed


Det startede som en forelskelse, og pludselig befinder 20-årige Amalie sig i Kenya, hvor det er indviklet at hilse, uoverskueligt at tage bussen og umådelig let at blive til grin uden at vide hvorfor. Hun må snart acceptere, at der er forskellige måder at se og gøre tingene på, og at de ikke er dårlige, men bare anderledes. For at leve sammen skal man jo mødes på midten, men hvad må hun selv give afkald på? I dag er Reagan og Amalie gift og bor i Malmø. Men hvad er det, der er så specielt ved at bo i Norden set med en kenyaners øjne? Og hvordan føles det at blive antaget for at være flygtning, når man bare er flyttet til Sverige for at være sammen med den, man elsker? Amalie og Reagan må begge indse, at det ikke er let, når man får trukket alle selvfølgelighederne af sig og pludselig skal se verden med den andens øjne.

 

Reagan Oduor og Amalie Asmild

 

Musikken:

Reagan og Amalie spiller og synger egne sange inspireret af traditionel kenyansk perkussion-musik. De blander den kenyanske musik med Amalies violin og sang inspireret af nordisk folkemusik. Musikken væves sammen med foredraget og fortællingen.

 

 

Amalie Asmild

er musiker, foredragsholder og historiefortæller. Som 20-årig rejste hun til Kenya, lærte swahili, høstede majs, passede naboens børn og begyndte at se på sig selv og sit hjemland med nye øjne.

 

Reagan Oduor

er kenyansk perkussionist og skuespiller. Reagan kom til Danmark, hvor han blev mødt med danskernes besynderlige sprog, madskikke og frem for alt de mange usagte forventninger. Da han blev gift med Amalie måtte parret flytte til Sverige.

 

 


Pris 5.000 kr. + transport fra København.

Kontakt: Amalie Asmild Mail: amalieasmild@hotmail.com Tlf.: +45 29 38 84 88